my lipstick on

Första april om några minuter. Mår alltid dåligt första april, för jag är så rädd att bli lurad haha. Men det ska nog inte vara några problem. Hoppas ni slipper bli allt för utsatta imorgon mina vänner. Nu ska jag titta på film och drömma mig bort. God natt på er alla dumma sillar, och alla som inte är sillar också ;)
 
 
                                                      (egobost på mina bilder tjoho)
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

det snöar i mars

Det snöar i mars och det är endel på gång nu. Så snön får försvinna och våren är mer än välkommen. Det är dags för Ellinor to hit the road så att säga, och det gör jag helst i solsken och medvind. Och inte i nåt jävla snökaos. Har gott om kaos i mitt liv som det är.
Men det håller på att ordna upp sig det med. Måste bara hitta någon bra plats att dumpa all ilska på. För övrigt så känns det bra att jag äntligen tagit tag i saker, vad kommer jag säkert att skriva om senare när jag väl är där. Har rediga mål att uppnå i vilket fall. Och bara med det har jag kommit en god bit påväg. Bilden nedan kan ju symbolisera en hel del av alla mina känslor jag har inom mig som bara bubblar (då är det den dåliga sortens bubbel och inte det där kärleksbubblet (tyvärr)). Nu ska jag sluta ordbajsa det har jag redan gjort tillräckligt på jobbet så det räcker och blir över. 
Hej Svejs // E
 
 
 
 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget

   

det e dark nu

 
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget