forever alone with gossip

Verkar som varenda jävel på min facebook festar idag. Och här ligger jag i min pyjamas för 3e dagen i rad. Mår lite bajs just nu. Ledsen och arg tjej! I torsdags fick jag gå hem från jobbet pga sjukt illamående och så har det fortsatt hela helgen. Usch och fy och blä. Och ikväll är min andra hälft ute på stan och jag är så sad att jag inte kan vara med och festa. Men det får bli någon annan gång när jag är på bättre humör och magen inte strejkar mot minsta lilla rörelse. (som den jättegärna kan få sluta med nu på en gång!!)
I övrigt så har jag snart tittat på 3 säsonger av Gossip Girl och jag börjar bli lite beroende. hehe. Livet just nu är så otroligt interresant som ni förstår. 
Nu ska jag återgå till min nya bbf som jag hat/älskar lite grann.
 
Ungefär såhär har jag regerat de senaste dagarna när Emmsi har kommit in och stört mig i min nya favoritserie
 
Och såhär har jag kännt varje gång avsnitten har kommit till sitt slut.


Men mest av allt är jag glad över att jag har något att sysselsätta mig med medan alla andra har superkul och försvinner in i dimman (Ganska bitter över detta, ja!)
 
Nu ska jag fortsätta roa mig så gott det går. Imorgon väntas jobb igen sen börjar en ny vecka på måndag. Skönt. Då ska det bli lite ändring på saker och ting. Mest för mig själv och mitt humör. Can't wait.
 
You know you love me
XOXO
Gossip Elli (haha)
 
 

KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: