visdom från 2011

2011 börjar närma sig sitt slut. Det har verkligen varit ett galet år. Jag har gjort så många nya saker som jag aldrig gjort förut, träffat så mycket folk, besökt nya länder, skapat så himla många fina minnen. Men året har ändå inte gått helt problemfritt, tråkigt nog. Jag har haft många motgångar på vägen. Men allt som har hänt detta året har stärkt mig som person. Jag har växt något oerhört.
Ellinor som stod och skålade in året 2011 för exakt 1år sen var sjukt osäker i sig själv. I allt hon gjorde. Men Ellinor som står här nu och är redo att skåla in året 2012 (som förövrigt ser ut att bli det bästa!) Mår så jäkla bra, hon är stark och självständig och vet att livet inte alltid tar den vägen som man vill.
Men – även om jag många gånger har velat legat kvar i sängen på mornarna och gråta så har jag ändå alltid klivit upp. För det är bara att ta den där förbaskade tjuren vid hornen. Visa vart skåpet ska stå. Det är så man kommer någonstans i livet. Och med detta vill jag säga att ja, jag har växt som tusan detta året. Jag har vågat säga ifrån när jag tycker att jag har blivit fel behandlad och jag har lärt mig att säga nej, för att jag själv ska må bra själv. Och det gör jag. Jag mår så jävla bra! Så gott nytt år på er mina nära och kära.

Nu åker jag, Emma och Anton snart in till lund för att fira att det här året är slut. Fira att det kommer många år till. Och tid till att ställa saker till rätta som kankse inte har gått så bra tidigare i livet. Ni får se till att göra detsamma. För det blir fan bätte, bara man anstränger sig och ser saker på rätt sätt!// En rakryggad Ellinor ♥

Snygga Ellisen i Emmsis brillor. hihi


KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: