1:a december

Shit tiden bara rusar iväg, redan 1:a decemer och bara en måndag kvar av detta året. Tråkigt eller bra? För min del är det bara kanoners för den senaste tiden har vart som den högsta berg och dalbanan du kan tänka dig. Upp och ner hela tiden. usch usch.

Idag är iaf en dag att fira tycker jag. För min lilla mami fyller år. Hihi grattis mamma, älskar dig, även fast jag kanske inte alla gånger är så bra på att visa det. Men det gör jag verkligen - älskar dig. ♥ Blir ganska så sentimental nu för fick stanna upp i skrivandet och tänka tillbaka på min barndom och allt min söta mamma har hjälpt mig med. Tack för det.
Frågan är om jag nu ska torka bort den lilla tåren som faller för min kind eller om jag ska låta den rinna. Det är ju rätt fint endå för det är en tår av lycka. :')
Här skulle det passa jätte bra in med en söt bild på mig och modern min men har tyvär ingen på datorn och det skulle nog endå bara vara en bild på mig som tjock liten bebis. Så det är lika bra. hehe.

Anyways, jobbat idag. Gick lite smidigare än vanligt. Fixade en bild på stan hur det skulle se ut om det vore en storstad. Rätt flummigt, för denna lilla staden har noll liv alls, önskar att den vore lite större så man slipper leva i denna bubblan. Helt okej nöjd med bilden blev jag, för att vara en snabbredigering så ser den helt okej ut :)
Mtown goes big town ;) (lol vad färjan ser b ut xD)
KOMMENTARER


Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: