dag 07, gott nytt år

Sista dagen på året, sista rubriken, sista chansen att skriva i bloggen på det här året.
Det här upprör mig:
Känner att jag kan göra det här inlägget hur långt som helst för jag blir ofta upprörd för småsaker. Men till att börja med: krig gör mig upprörd, arg, ledsen och rädd. Tycker det är så himla onödigt att lägga flera tusentals kronor på att köpa vapen för att sedan förstöra länder/famlijer och allt annat. Blir rent av förbannad och vill bara lägga mig i alltihop, ställa mig på krigsfälten och skrika time out.
En annan sak som gör mig upprörd är när folk inte förstår mig och vad jag menar. jag blir så frustrerad. Hur svårt kan det vara liksom? Formulerar jag mig så dåligt?
Såhär i nyårs tider så blir jag också upprörd över alla fyverkerier och vårdslösa ungdommar som tycker det är hur roligt som helst att skrämma upp folk genom att smälla raketerna utanför ens ytterdörr.
Ouppfostrade barn blir jag också arg över. Jag har alltid blivit lärd att man ska vara artig mot folk, sen kommer det småungar som kaxar upp sig och svär och har sig, nä fy sånt tål jag inte.

Rundar nog av här. Ska dra och fixa mig inför den glammiga kvällen nu.
Hoppas ni alla får ett riktigt gott nytt år.
Så ses vi igen på bloggen 2011.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dagens... / länka inlägget

   

dag 06

Nu börjar vi närma oss slutet på den här listan, och slutet på det här året. Den näst sista rubriken lyder;
Mina föräldrar:
Börjar med mina kära lilla mamma. Anneli. Hon är en söt liten mamma som gör sitt bästa för att ta hand om mig och katterna. Även fast jag kanske inte visar det så mycket alla gånger så uppskattar jag allt hon gör för mig och min syster.
Det senaste året har det vart djupa dalar och höga berg som har kommit i vägen för våran relation. Men vi reder alltid ut saker och ting och vi har faktiskt fått ett mycket starkare band än vad vi haft på länge.

Min pappa då. Sthål Kent heter han och bor några stenkast ifrån mig och mamma. Pappa gillar att fiska och pyssla med sin båt som heter båten. Han gillar att laga mat och har många gånger när jag och min syster var små tatt med oss ut på olika utflykter med hans goda mackor och hand varma chocklad.
Det är nog ifrån pappa som jag har fått min envishet ifrån. Men ioch för sig är nog min syster värre på den punkten, för hon är envis som en sur gammal åsna. haha
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Dagens... / länka inlägget

   

dag 05

Min bästa vän:
Eller mina bästa vänner skulle jag nog vilja kalla det.
Jag har 2st vänner som betyder så himla mycket för mig, dom har varsin stor plats i mitt hjärta.

Maja.(kolla dag 1 för länk till hennes blogg)
Vi har varit vänner sedan första klass. Jag var så ensam innan du kom, jag hade knappt några vänner alls. Men du ville vara med mig, du ville vara min vän, min bästa vän.
Jag vet att vi har haft våra upp och ner gångar men vi klarar oss alltid ur dom. Och vi är så olika men på något sätt så gör att att vi passar så bra tillsammans. Som två pusselbitar som passar perfekt i varandra. Alla minnen du och jag har skapat, jag ler och det blir så varmt i mitt hjärta bara jag tänker på dom.
Det går inte att förklara hur bra du faktsikt är. Jag har aldrig träffat en människa som är så ärlig mot sig själv och alla runt om.
Du förtjänar det bästa du kan få och lite till.
Jag älskar dig.
10 års vänskap och så många fler ska det bli. Du ska stå som brudtärnan på mitt bröllop vännen. Vi ska upptäcka världen tillsammans. Och allt det vi drömmer om, det ska vi nå.
Ana mona hello ♥

Emma.(kolla dag 1 för länk till hennes blogg)
Emma min fina fina vän. Min Kaulitzsyster, min B2, min piff, min stjärnsyster.
Vi fann varandra på ett sånt udda sätt, habbo hotel. Nätet förde oss samman. Min kusin förde oss samman och jag är så tacksam för det. Trodde aldrig att man kunde bygga en sådan stark vänskap utan att ha träffats, men det gjorde vi.
Sen träffade jag dig och jag kände att good damn det här kommer bli en lång och fin vänskap.
Vi träffas inte ofta, men jag tror det är bra för oss. Det gör att vi hinner sakna varandra och uppskatta tiden vi får med varandra ännu mer. Även alla minnen som vi har skapat värmer mitt hjärta. Tänk bara så mycket vi har hittat på genom åren och mycket mer ska det bli. Du och jag, utomlands på en strand någonstans. Underbart.
Alla planer vi har för framtiden, kan inte vänta tills vi drar iväg.
Älskar dig, to the moon and back ♥
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dagens... / länka inlägget

   

dag 04

Min tro:
Om jag tror på Gud eller inte kan diskuteras fram och tillbaka och jag vet inte riktigt vart jag står på den punkten. Det jag vet att jag tror på är i alla fall att det finns någon sorts högre makt. Och ödet för varje människa, varje individ det är bestämt långt innan vi föds.
Jag är döpt och konfimerad. I och med konfirmationen så fick jag gå på många gudstjänster. Jag tycker det är väldigt befriande att sitta där i kyrkbänken och höra prästen tala, att lyssna på en massa olika psalmer och bara vara. Det är nåt speciellt med att kliva över tröskeln på en kyrka. Direkt när man kommer in så känner jag ett sånt lugn, en underbar känsla.
Även om jag inte riktigt vet om jag ska tro på Gud eller inte så gillar jag att be,  det finns tider då så himla mycket i mitt liv har kännts hopplöst då har jag knytit mina händer och bett. Det är en fin sak att göra, att be.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dagens... / länka inlägget

   

dag 03

Sitter här med en lussebulle och ett glas mjölk. Och dagens rubrik lyder;

Mina rädslor:
Det finns så himla många saker som jag är rädd för här i världen. Låt oss börja med något som jag tycker är så himla hemskt, krig. Alla människor har rätt till att leva i en lugn miljö utan skjutningar utanför dörren, familjemedlemmar som mördas för att dom uttalar sig om saker och ting. Usch det är hemskt. Och det är en av mina största rädslor, att det blir krig i Sverige.
Jag är rädd för att bli sviken, bli lämnad ensam kvar och jag är jätte rädd för döden. Tycker det är så läskigt att tänka att man bara slutar existera efter man dött. Och det är så lätt, döden lurar överallt.
Sen har jag också många småfobier så som ormar, spindlar, mörker.
Men krig och död är nog det jag fruktar mest för.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dagens... / länka inlägget

   

dag 02

I min handväska:
Då kör vi dag två med rubriken som är ovan. Jag har halva mitt liv i väskan så fick ta ut allt och titta vad det var. Så here we go.
Det som tar störst plats i min väskan och som jag alltid har med mig är min kära ägodel/själsfrände/bebis, min systemkamera Nikon D60.
Headseat och hörlurar till mobilen. Handkräm vilket jag tycker är viktigt nu i vinter tider. Händerna blir så torra i kylan, perfekt att ta upp handkrämen och smörja in händerna när man sitter på bussen eller liknande.
Min plånbok är också med (den har dock ekat tom ett bra tag nu och kommer nog göra det ett bra tag framöver också)
2st almenackor, vet inte varför jag har två har bara blivit så.
Busstidstabeller, mycket viktigt för mig som åker kors och tvärs hela tiden.
Hittade även ett utgånget fritidskort och 2st bläckpennor.
Så, det var vad jag hade i min väskta.
Imorgon kommer det fler knasigheter.
K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Dagens... / länka inlägget

   

dag 01

För att få igång bloggen lite så ska jag fram till nyår uppdatera 1 gång om dagen med saker som handlar om mig och berör mig, sen kommer också lite annat smått och gått smyga sig in mellan raderna.

Låt oss börja med dag 01

Presentation av mig själv:
Mitt namn är Ellinor Ågren, jag är 17 år och bor i denna lilla håla med smeknamnet sjöstaden.
Jag studerar andra året på Mediapogrammet/västerhöjdsgymnasiet i skövde och där trivs jag hur bra som helst.
Jag bor för tillfället hos min mamma i våran lilla röriga men mysiga lägenhet.
Min familj består av mamma Anneli, pappa Kent och storasyster Maria.
Min två bästa vänner i hela världen lyssnar till namnen Maja och Emma.
Min stora hobby och det jag verkligen brinner för är fotografi. (titta gärna runt i kategorierna och kika i mitt bildarkiv) Att kunna skapa en historia med hjälp av ljus, skärpa och allt vad det hör till. Det fachinerar mig verkligen och håller mig sysselsatt. Det roligaste jag vet är att fota porträtt, därav får mina vänner väldigt ofta ställa upp på mina tokiga ideer.
Ja. en liten presentation av mig. Imorgon kommer det ett nytt ämne.
K O M M E N T E R A (1)
publicerat i Dagens... / länka inlägget

   

god jul

Nä nu kunde jag inte hålla mig längre, var tvungen att skriva lite.
Det är julafton imorgon. woho, snäll har jag allt varit i år så jag räknar med många julklappar 8D
Och nu har jag ändrat lite här igen bredden blev 600px, bara headern som fattas men den får jag fixa nån annan dag.
hihi.
Ville väl mest bara hälsa god jul till alla.
Nu ska jag återgå till disken som står och väntar på mig i köket.

see you later alligator!


K O M M E N T E R A (0)
publicerat i Min vardag / länka inlägget