Det finns inga ord

Kylan biter tag i pojken, som går på den öde landsvägen. Han huttrar till, drar luvan över huvudet och ökar på stegen. Allt han känner är benen som rör sig i takt med hjärtslagen. Tankarna snurrar omkring i huvudet och scenen som inträffat bara någon timma tidigare spelas upp i huvudet om och om igen.

”Fan helvetes jävla skit!” Skriker han ut i den kalla luften. Ord som han aldrig brukar yttra på sina läppar. Men det behövdes nu, han behövde skrika.

Han kände sig ensam och rädd och han hade nu börjat frysa där han gick på vägen som bara ledde djupare och djupare in i den brinnande skogen av gula och röda höstlöv. Tiden rann iväg. Han hade ingen aning om vart han var eller hur han skulle komma hem. Han såg en liten stig som avvek sig från den stora vägen, han svängde in på den och gick vidare. Han behövde verkligen rensa sina tankar nu.

Hur skulle han reda ut det här? Allt som hade varit så bra, det hade varit perfekt och han hade aldrig varit lyckligare. Sen kom nedslaget och träffade honom som ett slag i magen.

 

Har börjat skriva på en fanfic på THF. Ryktet går ju att Gustav har skaffat kille/tjej.

Och det var därifrån jag fick insperation. Och även från Hanna och Jassies fic. Än så länge har jag skrivit klart till del 3. och även slutet är klart och färdig putsat.

Här ovan är iaf en liten bit av den första delen.

 

Det är Gustavs egena kamp vi får följa när han förlorar sin älskling, sin själ, sitt allt. De första månaderna är värst för honom. Och han kan verkligen inte släppa taget om sin Katrin. Han påminns hela tiden av minnen som dem skapat tillsammans. Och varje litet minne skär igenom honom som en kniv. Han är trasig

 


KOMMENTARER


Sv: Åh okej jag ska prova och se om jag lyckas. Tack så mycket för beskrivningen! :)

2010-08-24 // 17:37:03

ÄLSKLING, du är bäst!

2010-08-24 // 18:26:31

riktigt bra ;) pussss

2010-08-25 // 15:31:14
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: