idol 2010

Tänket att det var dags för ett nytt inlägg i den här kategorin.
Och detta var ju minsan en resa. Idol 2010


Äntligen har jag åldern inne. Och såklart sökte jag till idol i göteborg igår (10/4).
Jag och frida sov hos min farmor så att vi skulle slippa att gå upp så tidigt.
På morgonen fick vi ltie smått panik för att vi inte hade målsmans underskrift på våra papper. Men det fixade sig. Tåget gick 08.40 från stationen. På tåget satt redan Marika, Anelica, Josse och Caroline & hennes kusin.
Simon klev på i falköping och sedan var resan igång. När vi kom fram till Göteborg så gick vi till netto för att köpa mat som vi kunde ha i kön. Jag och frida kom ut med en påse fylld av äpplen & riskakor. Sen gick vi mot svenska mässan.
Kön var lång men inte så lång som jag trodde att den skulle vara. Vi ställde oss i alla fall. Pratade, åt våra riskakor & äpplen. Tog kort. Tränade på låtarna. Och hade lite tråkigt emallan åt. haha.
Efter 7 timmar så var vi framme vid gallret. Mina fötter gjorde ju ont kan jag säga. Att stå upp i 7 timmar är inte så roligt. Men folket jag var med gjorde det hela mycket roligare.
Det kändes absolut inte som 7 timmar, men det märktes ändå på humöret. Jag var lite grinig när vi väl hade kommit in genom dörrarna. Sen väntade en till kö på oss där inne. Och precis innan vi skulle skriva in oss så bestämde sig Simon, Josefin, Frida, Angelika & Elias att dom skulle åka hem. Så det blev jag och Marika kvar.
Vi skrev i papprerna och började allt bli lite små nervösa båda två. Marika hade nr 40178 pch jag hade 40189.
När man väl hade kommit in så gick det ganska snabbt. Jag gick in till jury rummet och presenterade mig själv och sen började jag sjunga.
Juryn sa "Du har jätte fin röst men somsagt du är bara 16 år och kan utvecklas mycket, det är ingen som har vart 16 som har gått vidare idag. Men du får gäran söka igen. Tack för att du kom" något sånt. Och det är ju bra. Väldigt fin feedback det där.
Vi var klara där inne på nästan 2 timmar. Sen gick vi till Burger King och sammanfattade dagen. Både jag och Marika var riktigt trötta men endå nöjda med dagen. 

Får se vad som händer nästa år. Om jag söker igen eller inte.
Då vet jag iallafall vad som krövs för att köa och vad som händer när man väl har kommit in.
Om jag söker nästa år så ska jag vara mer förberädd.
Men det är en riktigt rolig upplevelse som jag kommer ha med mig genom livet.


lagom trött efter att ha köat sens 10 och här var klockan ca 20.00 

Peace out!


KOMMENTARER


Åååh vilka minnen som kommer tillbaka! :) Jag sökte förra året och fick köa 8h. Men det var absolut värt det. Vad sjöng du för låt? :D

2010-04-11 // 19:50:33

sv: Vad kul :) Ja det är okej :)

2010-04-15 // 12:41:49

sv: Självklart baby! :D <3<3

2010-04-15 // 20:45:54
Sooz Photography http://chiliad.blogg.se/

Häftigt att läsa om någon som varit där, och skönt att du fick så pass bra feedback :)

2010-04-17 // 15:49:12
Namn:
V.I.P?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: